Gratis geleverd in Nederland, waar en wanneer het jou uitkomt!
18 oktober 2016 - Duurzaam / Events /

Dutch Sustainable Fashion Week

Satino Black blikt terug op Dutch Sustainable Fashion Week

Fabric-ClothingJe hebt er wellicht wel iets over gehoord: De Dutch Sustainable Fashion week. Deze werd gehouden van 7 t/m 16 oktober, waarbij allerlei festiviteiten en events werden georganiseerd in het hele land.

Doel van deze week is om duurzame mode beter zichtbaar te maken en om bewustzijn te creëren over dit onderwerp.

Wij van Satino Black zijn groot voorstander van ontwikkelingen op duurzaam gebied en besteden hier dan ook graag aandacht aan.

Want laten we eerlijk zijn: Velen van ons weten misschien niet waar ze het beste kunnen shoppen voor duurzame mode, en waar op gelet moet worden. Dan is het natuurlijk mooi meegenomen dat hier momenteel veel aandacht aan besteed wordt.

Onze highlights van de week

Om een lang verhaal kort te maken: er was zoveel te zien, te doen en te beleven! Omdat het natuurlijk onmogelijk is om alle zaken te benoemen, geven we je hier een aantal van onze hoogtepunten.

Het Fair Fashion Festival

Het Fair Fashion Festival werd gehouden in Utrecht op zondag 16 oktober. De stad stond geheel in het teken van fashion, en dan specifiek duurzame fashion. Op verschillende plekken vonden leuke activiteiten plaats. Van workshops tot modeshows en kledingruil events, van lezingen tot muziek en eten.

De Dutch Design Fashion Show

We waren helaas er niet bij toen de nieuwste duurzame mode en trends getoond werd, maar wat we gehoord hebben over de Dutch Design Fashion Show in De Hallen (Amsterdam), klonk erg veelbelovend. Naar verluidt werd de modeshow zelfs geopend door een drone!

Love-GreenCity shopping routes

Voor een aantal grote steden zijn speciale shopping routes samengesteld, zodat je per stad kunt zien waar je moet zijn voor de laatste duurzame mode en ontwikkelingen. In de vorm van een handige plattegrond, dus zet ‘m op je mobiel en go, go, go!

Wij vonden vooral de volgende steden érg interessant: Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Check de website van de Dutch Sustainable Fashion Week voor de speciale routes en nog meer steden!

Zoals we al aangaven, er was nog véél meer te zien en te doen. Wil je alle ins en outs van de afgelopen Dutch Sustainable Fashion Week lezen? Klik hier!
Heb jij iets gezien van de Dutch Sustainable Fashion Week dat je met ons wilt delen? Laat dan hieronder een reactie achter!

Tot de volgende keer!

Tess

Like onze Facebook pagina
Volg ons op Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 Satino Black, a product by Van Houtum BV. All rights reserved. Betaalopties